Renfe ofereix un nou bitllet combinat: el Tren de les vinyes

Rodalies Catalunya Renfe· Aquest producte ofereix el viatge d’anada i tornada en tren fins a Vilafranca del Penedès, el trasllat de l’estació al celler i la visita als Cellers Torres.
· El preu del bitllet combinat és de 15 euros i es pot adquirir a les taquilles de les estacions de rodalia i a les màquines autovenda

Renfe ofereix el Bitllet combinat del Tren de les Vinyes per a visitar els Cellers Torres a Pacs del Penedès. Aquest bitllet combinat inclou el viatge d’anada i tornada en tren fins a l’estació de Vilafranca del Penedès, el servei de transport directe entre l’estació i el celler i la visita guiada de les vinyes i les instal·lacions de Torres.

El preu d’aquest bitllet combinat és de 15 euros i es pot adquirir a les taquilles i màquines autovenda de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona.

Aquesta visita enològica recorre els diferents espais dels Cellers Torres, situats al cor de la denominació d’origen del Penedès. Durant la visita, es visualitzarà un audiovisual per conèixer la seva història fins a l’actualitat i es realitzarà un recorregut a través de les vinyes i les instal·lacions del celler dalt d’un trenet motoritzat per descobrir els secrets de l’elaboració del vi. La visita finalitzarà amb un tast comentat de dos vins Torres.

La visita als Cellers Torres per als usuaris del bitllet combinat Tren de les Vinyes està disponible dimarts, dijous, dissabte i diumenge a les 12.15h, sol•licitant prèviament al telèfon 938.177.330 o al correu : reserves@torres.es.

Rodalies et porta fins a aquest celler familiar de prestigi internacional amb els serveis de la línia R4, que permeten enllaçar amb Vilafranca del Penedès en 57 minuts amb el centre de Barcelona.

Aquest nou producte se suma a l’oferta de bitllets combinats d’oci i turisme vinculats amb el món de l’enoturisme que ofereix Rodalies de Catalunya.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41 i 902 320 320, i als web www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i com a www.clubtorres.com, així com a la nova app per a dispositius mòbils de Rodalies.
Barcelona, 20 d’octubre de 2015